Műszaki vizsga Budapest XI. kerület

Műszaki vizsga

Eredetiségvizsgálat

Időpont foglalás

Hívjon most!

Árak

A műszaki vizsga ára alapvetően hatósági díj.

Ha az ügyfél 100%-ig biztos járműve műszaki alkalmasságában, akkor kérheti, hogy csak a műszaki vizsgát végezzük el, a Közlekedésbiztonsági diagnosztika nélkül. Ebben az esetben a műszaki vizsga Hatósági díját akkor is ki kell fizetni, ha a jármű mégis valami egyébként könnyen, gyorsan javítható hiba (pl.: kiégett féklámpa) miatt alkalmatlan minősítést kap. A hatályos jogszabályok alapján a megkezdett műszaki vizsga közben már nincs lehetőség a legkisebb javításra, hiánypótlásra sem, hanem az aktuális állapot alapján kell ALKALMAS / ALKALMATLAN minősítést adni a járműnek.

Ön kérheti, hogy még a műszaki vizsga előtt végezzük el a Közlekedésbiztonsági diagnosztikát járművén, mely vizsgálat éppen azokat az elemeket tartalmazza, mint a műszaki vizsga, így teljes, átfogó képet tudunk alkotni a jármű alkalmasságáról. Ha a diagnosztikán ALKALMAS a jármű, akkor a vizsgán garantáltan ugyanúgy az lesz.

Ha kisebb, gyorsan javítható hiba akadályozná a vizsga sikerességét, azt kijavítva azonnal tudunk érvényességet hosszabbítani. Ha olyan jellegű hiba van, amelyet nem lehet azonnal kijavítani (pl.: korrózió, repedt szélvédő), akkor csak a diagnosztika árát – 6.000 Ft – kell kifizetni, mely összeg a későbbi műszaki vizsga Kedvezményes csomag árába beszámításra kerül.


ha vásárolt
nálunk mindent elintézhet
egy helyen!